Wednesday, July 5, 2017

Посни шпагети болоњезе / Vegetarian Spaghetti Bolognese

spaghetti bolognese

(scroll down for the recipe in English)

Кој не сака шпагети болоњезе? Еве една лесна, посна верзија. Превкусни се, скоро исто добри како оригиналниот рецепт со месо