Saturday, December 16, 2017

Рижото со морски плодови / Risotto with SeafoodНе е еден од рецептите од книгата на дедо ми, но е нешто превкусно. Рижото кое ќе ве однесе подалеку од студот и сивилото и за момент ќе ви замириса на море. Сакам морски плодови, во каква и форма да се зготвени, но рижотово е победник. Лесно се прави, а добивате јадење како од некој убав морски ресторан.