Sunday, May 13, 2018

Чискејк Кошнички / Cheesecake Baskets


(scroll down for the recipe in English)

Рецепти со јагоди во најава :) Додека чекаме да излезат јагодите со достапна цена и кои што може да се јадат без шеќер, еве еден убав десерт со јагоди. Не ви се потребни многу јагоди, а и не е страшно ако не се многу благи. Кошничкиве се прават за 15 минути, само треба да се чека да се стврднат пред да се послужат. А можете да видите и колку убаво изгледаат.