Saturday, April 28, 2018

Мафини со младо кромитче и сирење / Cheese and Spring Onion Muffins


(scroll down for the recipe in English)

Прва мисла утрово ми беа мафини со сирење, втора - колку добро би одело и младо кромитче во комбинацијата. Сакам во сабота да печам и дома да ми замириса на.... дома. Мафиниве испаднаа многу добри, а беа готови за 20тина минути.