Wednesday, October 17, 2018

Полнети тиквички со мелено месо / Stuffed Zucchini


(scroll down for the recipe in English)

Сакам да пробувам рецепти од различни кујни, но на крај најубави ми се јадењата кои потекнуваат од нашите простори. Едноставни јадења во кои вкусовите се јасни и чисти. Такво е и ова јадење од медитеранската кујна. Здрав, вкусен ручек кој е лесен и за подготовка и за јадење.